tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sohvan tuunausta

Sadekuuron yllättäessä ja pakottaessa sisätiloihin sain vihdoin aikaiseksi vaihtaa istuinosan kankaan siihen puusohvaan, jonka ostin pihakirppikseltä.

Se olikin yllättävän joutuisaa hommaa. Istuinosa oli vain kolmella ruuvilla kiinni ja irtosi tosi helposti. Tytön kanssa yhdessä irrotimme niitit vanhasta kankaasta (äiti sai jälleen kerran yllättyä siitä kuinka kätevä kolmevuotias onkaan jo käsistään, irrotteli niittejä talttapäällä kuin olisi tehnyt sitä hommaa aina!) ja sitten vaan uusi kangas paikoilleen niittipyssyn avulla.

Ja lopputulos on tässä:


Mielestäni raikasti paljon sohvan ilmettä, kun aiempi tunkkaisen vihreä kangas vaihtui raikkaisiin raitoihin. Täältä  näkee sohvan aikasemman ilmeen. Sohva menee loppukesäksi leikkimökkiin ja talveksi tulee tytön huoneeseen sisätiloihin.

Leikkimökinhän pitäisi jo olla tuolla pihalla, mutta firma, josta mökin tilasimme teki meille ihan törkeät oharit  :( Ilmoittivat muutamaa päivää ennen mökin sovittua toimituspäivää, etteivät ehdi mökkiä meille tekemään. Melkoinen pettymys lapselle, joka on odottanut mökkiään jo kuukauden päivät :( Saimme onneksi tilattua sellaisen elementeistä koottavan mökin ja haemme sen tällä viikolla. Ei se varmasti ole yhtä kiva, kuin se aiemmin tilattu mökki, jonka piti siis tulla aivan valmiina tuohon pihaan mutta saapa tyttö nyt mökkinsä kuitenkin. Ehdittiin käydä jo ostamassa verhokankaita ja tavaroita mökkiä varten yhdessä tytön kanssa, niin olishan se ollut aika kurjaa jättää ne varastoon odottamaan seuraavaa kesää.

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Paketti Tommyltä

Kylläpäs oli kiva juttu, kun UPS:n lähetti pimpotteli ovikelloa ja toi tällaisen kivan paketin Tommyltä :)


Toimitus oli btw tosi nopea ja sujuva, alle viikko tilauksesta, niin paketti toimitettiin suoraan kotiovelle.



Ihanat kesälomakengät, love them <3 Ja kyllä näillä kelpaa tallustella loman jälkeen työpaikallekin.


lauantai 9. heinäkuuta 2011

Uusi harrastus

En ole ikinä ollut mikään himoliikkuja, vaikka nuorena harrastinkin tanssia hyvin pitkään ja tanssitunteja oli parhaimmillaan viidesti viikossa. Liikunta on mulle vähän pakkopullaa. Pienikin syy riittää tekosyyksi laistaa liikunnasta. Kolmenkympin rajapyykin ylitys alkaa valitettavasti näkyä tuossa keskivartalolla ja hiljattain suoritettu kuntotestikin puhui karua kieltä. Nyt on pakko löytää aikaa ja motivaatiota säännöllisen liikunnan harrastamiseen!! Suurin ongelma mulla on oikeasti ajanpuute. Miehen työstä johtuen olemme tytön kanssa kaksin välillä pitkiäkin aikoja ja työpäivän jälkeen on tällöin mahdotonta päästä mihinkään ohjatuille jumpille tai salille. Zumbasta ja BodyPumpista kyllä tykkään ja silloin tällöin ehdin läheiselle kuntokeskukselle varata tunnin, mutta ei siinä kyllä vielä säännöllisyydestä voi puhua. Vaunulenkkejäkään ei pysty enää tekemään, sillä eihän tuo liikkuvainen kolmevuotias enää missään rattaissa suostu istumaan! Näin kesällä toki voin lenkkeillä niin, että tyttö ajaa vieressä pyörällä, mutta ei hän vielä jaksa kovin pitkiä lenkkejä ajella pyörällä eikä se vauhti vielä kovin päätähuimaava ole.

Mutta nyt olen saanut paremmat mahdollisuudet kotona treenaamiseen, sillä mies hankki meille ison kasan kahvakuulia. Ne on meillä terassilla (varsin kaunis sisustuselementti...) odottamassa käyttäjiä ja melko usein onkin tullut nyt niitä kuulia viskottua. Mikäs sen helpompaa, kun pistää popit soimaan ja treenailla ihan omalla pihalla! Pikkuneitikin osallistuu välillä treeneihin nostelemalla omaa kilon painosta vaaleanpunaista punttiaan :D Olen tehnyt nyt kuulilla pitkälti samankaltaisia liikkeitä kuin salillakin teen, mutta tarkoitus olisi opetella vielä niitä ihan oikeita kahvakuulaliikkeitä, jotta saisin tehtyä kokonaisvaltaisempaa treeniä. Jospa se kunto tästä lähtisi kohenemaan!



Treenailetteko muut kotona ja millä tavalla?

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Loma!!

Vihdoin ja viimein se on täällä... kauan odotettu kesäloma!! Neljä viikkoa yhteistä aikaa perheen kanssa, pientä kotimaan matkailua, mökkeilyä, ystävien tapaamista, grillailua, toivon mukaan myös aurinkoa ja uimarantaa, puuhailua kotipihalla, jätskiä ja mansikoita <3

Tässä fiiliksiin sopivaa lomamusaa :)

torstai 7. heinäkuuta 2011

Pientä kivaa kotiin Rivieralta

Taannoisella Helsingin reissulla oli luonnollisesti pakko piipahtaa Mannerheimintien Riviera Maisonin liikkeessä :) Olisin helposti voinut tyhjentää koko kaupan, mutta budjetti ei sitä ihan sallinut eikä mukana olleen matkalaukun kokokaan... Mutta jotain pientä kodin piristystä silti lähti mukaan.

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

As time goes by...

Keittiön seinällä tikittää uusi ajannäyttäjä. Ihastelin tuota Riverdalen kelloa jo viime syksynä eräässä sisustusliikkeessä, mutta silloin se jäi kauppaan, sillä hinta oli vähän turhan suolainen siihen nähden, että meillä kuitenkin jo oli ihan nätti kello olemassakin.

Muutama viikko sitten käväisin eräässä ihan toisessa kaupassa ja tuo sama kello osui siellä silmiini sisustusosastolla. Ja hinta oli 60 euroa vähemmän kuin siellä sisustusliikkeessä!!! Joo-o, siis 60 euroa vähemmän! Eikä ollut edes tarjouksessa tms. Onhan tuo kyseinen kauppa kyllä yleisesti tunnettu edullisemmasta hintatasostaan, mutta ihan näin isoihin hintaeroihin en ole kyllä aikaisemmin törmännyt... Pistää hieman miettimään, että kuinka paljon sitä ilmaa noissa hinnoissa usein sitten onkaan...Eli melkoisen nopeahti sujahti tuo kello ostoskoriin :) Kylläpä olis harmittanut, jos olisin tuon kellon silloin syksyllä sieltä sisustusliikkeestä ostanut!

Valkoinen kello valkoisella seinällä olisi näyttänyt ehkä hiukan aneemiselta, mutta onneksi seinällä oli jo valmiiksi maalattuna ruskea neliö, joka toimi myös edellisen kellon taustana. Sattuipa vielä sopivasti olemaan saman kokoinen tämä uusikin kello niin ei tarvinut kuin nostaa kello paikoilleen.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Halvennuksesta

Tänä vuonna alennusmyynnit ovat jääneet melko vähälle huomiolle. Tyttärelle en ole ostanut alesta mitään. Olen tosi huono ostamaan tytölle siten, että ostaisin nyt aleista seuraavalle kesälle vaatteita. Koko kun on aina vähän arvoitus. Ja tälle kesälle ei oikeasti tarvita enää yhtään mitään.

Itselleni sen sijaan tein ihan kivoja löytöjä. Vaatekaapista on tähän asti puuttunut se joka naisen vaatekaapin klassikko, pikkumusta. Mutta eipä puutu enää! Pikkumusta ei ole kyllä kovin kesäinen ostos, mutta nyt sattui kohdalle helmi. Hyvin istuva ja -50% alessa. Menee korkkareiden ja korun kanssa vaikka pikkujouluissa ja esim. paitapuseroon yhdistettynä töissäkin jos tilanne vaatii hieman parempaa pukeutumista. Mulla on tulossa syksyllä työn puolesta ulkomaanreissu(ja), joille mielellään haluaisi pukeutua vähän farkkuja fiksummin.





Pikkumustan lisäksi mukaan lähti kaksi toppia. Toinen lähinnä jakun tai neuletakin alla käytettäväksi ja toinen ihan muuten vaan.
 
Edit. Tässäpä nyt ne topitkin, kun sain nämä kuvat vihdoin ladattua...Oliivinvihreää, pitkästä aikaa. Vihreä näyttää olevan sellainen väri mulle, että aina se löytää tiensä mun vaatekaappiin jossakin sävyssä.
 
 


Kaikki vaatteet Esprit Collection.