torstai 7. huhtikuuta 2011

Hulluttelua

Siellä keltaisten kassien maailmassa tuli pyörähdettyä. Kuten moni muukin tällä viikolla :) Green Gatea lähdin sieltä hakemaan ja sainkin mitä halusin. Mutta tarttui sieltä mukaan sitten muutakin.


Keväistä vihreää keittiöön. Tuosta Green Gaten vihreästä sarjasta mulla oli jo entuudestaan lattekupit ja ostin niihin nyt lautaset. Sekä kaksi pikkukulhoa.Tuo vihreä sopii hyvin pääsiäiskoristeluihin. Pääsiäistä varten ostin myös tuon vihreän kynttilän. Ihan mielenkiinnosta ostin Maison bellen keittiösuihketta, kun olen niitä kuullut kehuttavan.Pyyhevarastoa tulee aina täydennettyä Hulluilta päiviltä. Äidille ja isille harmaata Gantia ja pikkuneidille vaaleanpunainen Mymmeli. Neiti sai lisäksi Ti-Ti-Nalle dvd:n. Aikaisempi levy kun on kuunneltu jo niin monta kertaa, että ne biisit soi äiskällä jo unissakin!

Pääsiäiskoristeita voisi pikkuhiljaa alkaa laitella kotiin. Me taidamme tosin viettää pääsiäisen mökkimaisemissa, mutta voihan niistä koristeista nauttia jo ennen pääsiäistäkin.

3 kommenttia:

Nyyti kirjoitti...

Kivoja astioita ostit! Kerro sitten tuoksuiko keittiö hyvälle suihkeen jälkeen:) Meillä on eteisen hyllyssä party liten huonetuoksua ja silloin tällöin kun niitä tuoksutikkuja liikuttelee niin eteinen tuoksuu taas hetken raikkaammalle.

Tickler kirjoitti...

Hyvät löydöt! Miten tuo keittiösuihke on pelittänyt? Ostin joskus saman sarjan ikkunanpesuainetta, mutta siihen olin pettynyt,jätti tosi rasvaisen jäljen. Hullareilta ostin Methodin ikkuna-ainetta ja se oli vähän parempi, mutta silti Shellin ikkunanpesuainetta ei voita mikään. Automiehiltä opittua :).

Lumina kirjoitti...

Vastaanpa teille Nyyti ja Tickler näin yhteisesti, että suihke on ollut minusta ihan hyvä. Tuoksu on mukavan raikas mutta tarpeeksi mieto niin, että ei tuoksu liikaa. En ole ainakaan huomannut rasvaista jälkeä jäävän esim. pöytien pintaan. Tosin vähän kyllä nyt tuumin, että ilman tuotakin pärjää. Ei mulla ennenkään ole ollut tapana keittiön pöytää millään aineilla pestä, kunhan olen vaan rätillä pyykäissyt murut pois. Mutta sormenjäljet lähtee kaappien ovista hyvin pois tuolla.