keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Linnan juhlien suosikit

Monessa blogissa on tänään esitelty Linnan julien pukusuosikkeja, joten minäkin innostuin, vaikka tämä minun blogini ei missään määrin muotiblogi olekaan. Minua viehättivät monet vintage-tyyliset luomukset ja pehmeät värisävyt. Katri Niskasen suunnittelemat puvut olivat kaikki tosi kauniita (tai no, yhtä lukuunottamatta...). Voi kunpa itsekin pääsisi joskus sellaisiin juhliin, joissa iltapuvulla olisi käyttöä!

Ykkösuosikikseni puvuista nousi tämä Riikka Mannerin yllä nähty nude-sävyinen Katri Niskasen luomus. Aivan upean veistoksellinen puku ja ihana sävy. Tosin pakko sanoa, että vaikka Riikkakin tuossa puvussa kauniilta näyttää, ehkä tuo väri näyttäisi vieläkin upeammalta tummahiuksisen kaunottaren yllä.


Myös Leena Harkimo oli upea kuten aina ja puvussa myös hyvin kaunis nuden sävy ja ihanat pliseeraukset.


Pidin myös kovasti vuoden poliisin Marko Forssin puolison puvun sävystä, vaikka puku olikin malliltaan aika perinteinen prinsessamainen tai hääpukumainen valinta. Kaunis kokonaisuus kauniin naisen yllä.


Eija-Riitta Korholan puku oli myös kaunis niin malliltaan kuin väriltään, tosin tuo takapuolen päällä oleva harso on ehkä vähän hassu :D


Mirella Koulliaksen mustanpuhuva look miellytti myös silmää


Ja tietysti aina yhtä ihana ja kaunis Jenni! Puvun malli on aivan upea ja kampaus kruunaa kokonaisuuden täydellisesti. Harmi vaan, että oranssi ei todellakaan kuulu suosikkiväreihini, joten siitä tulee kyllä miinusta, vaikka upeasti sopiikin Jennille. Jos tuo puku olisi ollut esim. samanvärinen kuin Riikka Mannerin tai Leena Harkimon puku, se olisi aivan täydellinen luomus!


Tykkäsin paljon myös Maria Jugnerin puvusta ja kampauksesta, upea kokonaisuus. Ihmeen vähän Mariaa tämän vuoden juhlissa kuvattiin, mutta minusta hän oli upea ilmestys.


Sitten sinne einiinkiva-osastolle...

Jaana Pelkosen tyyli oli minusta kovin pliisu ja mitäänsanomaton. Puvun malli on ihan ok mutta jotenkin ei tuo minusta Jaanan parhaita puolia esiin ja väri tuo mieleen mummojen alkkarit...

Ja sitten tämä Mrs Angry Birds, noh... On vaan musta jotenkin tosi mautonta, vaikka puvun malli sinänsä onkin minusta ihan kaunis.Että tämmöistä kovin syvällistä pohintaa tähän keskiviikkoon :) Jotenkin arkirytmiin pääseminen tuntuu nyt niin tahmealta, että tämän postauksen aikaansaaminenkin tuntuu saavutukselta :D

Ei kommentteja: