tiistai 3. tammikuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan...

Puuuh.... puhalletaanpas pölyt pois tämän hieman laiminlyödyksi joutuneen blogini päältä.

Meidän joulu ja välipäivät menivät sairastuvalla ja sairastelu jatkuu edelleen. Kiusanamme on harvinaisen ärhäkkä flunssa ja itse sain kaverikseni jo kovin tutun vaivan, poskiontelotulehduksen. Että osaakin olla ikävä olotila! Tästä johtuen bloggailulle ei vaan ole ollut energiaa, joten laitan nyt pieniä pilkahduksia meidän joulusta näin jälkeenpäin, vaikka kaikki taitavatkin jo olla ihan täynnä joulujuttuja!

 Enkelikellon kilinä on kuulunut jouluuni jo lapsuudesta lähtien. Ilman tätä ääntä ei tule joulua.Sairastelua lukuunottamatta joulun aika sujui kyllä oikein mukavasti, yhdessäoloa, hyviä ruokia, herkkuja ja kivoja lahjoja :) Tosin niitä lahjoja olisi kyllä pikkuihmiselle riittänyt vähempikin määrä... Itse emme edes juurikaan hänelle lahjoja hankkineet, mutta kun lahjoja tulee kummeilta, isovanhemmilta ja muutamilta sukulaisilta vielä tämän päälle, niin kertyyhän niitä paketteja.


Pliis, sanokaa että toi paketti on mulle!!!


Itse sain toivomani jalustan kameralle, kirjoja, villasukat, astioita (Iittalan Kulkua harmaana, aivan ihana astisarja, harmi vaan, että on sesonkituote ja niitä ei kai enää myydä missään) ja yhden kivan jutun, josta kirjoitan ihan oman postauksen.


Meillä joulu korjataan perinteisesti pois vasta loppiaisena, joten siihen asti tunnelmoidaan punaisen, valkoisen ja harmaan väreissä. Jouluherkkujakin on vielä jäljellä. Sitten kun ne on saatu tuhottua, alkaa uusi, terveellisempi elämä. Joka kestää helmikuuhun :D

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kivan näkönen koti teillä,eksyin juuri blogiisi ja tykkään kovasti. :) Ihanaa ja onnellista vuotta 2012!

Lumina kirjoitti...

Katja: Kiitoksia ja mukavaa kun eksyit tänne :) Oikein onnellista vuotta 2012 myös sinulle!