keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Olkkarin uusi matto

Olkkariin on ollut jo pitkään ostoslistalla uusi matto. Entinen beigensävyinen villamatto on minusta edelleen kaunis, mutta se on hankittu edelliseen kotiimme ja on auttamattomasti liian pieni tähän nykyiseen olkkariin. Se saakin nyt siirtyä työhuoneeseen, sillä vihdoinkin olkkarissa on uusi matto.Halusin pitkänukkaisen maton ja väriltään harmaan. Elloksen sivuilta sattui silmiini harmaa ryijymatto ja kun posti sopivasti kiikutti Elloksen -50% kupongin postilaatikkoon, päätin tilata kokeeksi tuon maton. Hintaa sille jäi 160x230 kokoiseksi matoksi ihan naurettavan vähän. Eihän se toki villamatto ole, mutta minusta kivan näköinen eli kelpaa mulle! Ja koko on just hyvä. Edellistä mattoa hieman tummempi väri antaa jotenkin ryhtiä tuonne olkkariin.

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hieno matto!Mullakin on yks matto ellokselta,eihän se mikään laatulaatu ole mutta tosi halpa alennusten jälkeen!
Ihana tuo pöytä ja edellisen postauksen pilkkusalkut!:)

Hennis kirjoitti...

Kommentoin ekaa kertaa tänne, mutta ehkä tiedät kuka olen... ;)
Mulla on yks lyhyempinukkainen matto Ellokselta ja nyt pyytäisinkin, että voisitko muutaman viikon kuluttua kertoa, millainen on koirankarvatilanne? ;) Mie oon tuon tyyppistä etsiskellyt - voisin ottaa sekä olkkariin että takkahuoneeseen - mutta tuo karvaongelma on paha ainakin siinä entisessä.

Lumina kirjoitti...

Niina: Matolle ei tosiaankaan paljoa hintaa jäänyt alen jälkeen ja laatu on siihennähden kyllä vähintäänkin ok.

Heidi: Matto on ollut lattiassa nyt pari viikkoa ja koirulainenkin oleskellut enimmäkseen sisätiloissa sen ajan ja täytyy kyllä sanoa, että joko mulla on näössä vikaa tai sitten tohon mattoon ei vaan koirankarva tartu. Ei siis yhen yhtä karvaa ole kiinni matossa ja eilen oikein syynäsin sitä tarkasti samalla kun imuroin. Ehkä ne koirankarvat uppooaa tuohon pidempään nukkaan tai sitten siihen ei vaan niin helposti tartu karvat. Meillä on työhuoneessa sellainen lyhytnukkainen matto ja se on kyllä ihan järkyttävässä kunnossa jatkuvasti just koirankarvojen takia. Että uskaltaisin suositella! Elloksella on varmaan just nyt voimassa joku -50% tarjouskin että ei kun tilausta sisään vaan!

Katariina kirjoitti...

Kaunis matto ja ihana tuo keinuhevonen!

Fairy From The Forest kirjoitti...

Onko tuo nukan pituus 4,7cm?

Lumina kirjoitti...

Katariina: Kiitos, keinuhevonen on kyllä tosi ihana. Pappa osti sen meidän neitoselle markkinoilta.

Tö Sihteeri: Ei ole ihan noin pitkänukkainen matto. Suurinpiirtein 3,5cm pitkää nukkaa näytti olevan kun mittasin :)