torstai 19. toukokuuta 2011

Synttärisuunnitelmia

Juhlistamme helatorstaina kolmevuotiasta neitiämme, joten synttärisuunnittelut ovat kovasti työn alla. Juhliin kutsutaan isovanhemmat ja kummit ja muutamia sukulaisia sekä varmaankin leikkikavereita naapurustosta perheineen.Päivänsankari on toivonut juhlissaan tarjottavan vaaleanpunaista Hello Kitty-kakkua sekä Muumi- ja Prinsessa-keksejä. Äiti on erittäin kiitollinen valmiista kakkukuvista, joista löytyy runsaasti valinnanvaraa Hello Kitty-teeman ympäriltä! Jos vielä värjää kermavaadon vaaleanpunaiseksi, luulisi kakun kelpaavan.

Juhlamenu näyttäisi jotakuinkin tältä:

Makeat
Hello Kitty-kakku (perustäytekakku hedelmä- ja valkosuklaatäytteellä)
Pikkuleipiä/minimuffineita/minileivoksia... en ole vielä päättänyt
Karkkivartaat
Muumi-keksit
Prinsessa-keksit

Suolaiset
Pasteijat porotäytteellä
Poppareita/sipsejä/suolatikkuja tms.

Kaipaisko tuo vielä jotakin lisää? Hyväksi havaittuja reseptejä otetaan vastaan :)

Meille on tulossa pari lapsivierasta, joilla on sekä gluteeniton että maidoton ruokavalio. Meillä kun ei allergioista juurikaan kärsitä, tuntuu hankalalta keksiä mitään tarjottavaa, joka ei sisältäisi joko vehnää tai maitoa... En viitsisi alkaa leipomaan mitään gluteenitonta ja kaupan gluteenittomien herkkujen tarjonta vaikuttaa aika kuivakalta... Vinkkejä?


(Kuvat lainattu netistä)

Synttärilahjaksi tuleva leikkimökki on tilattu. Tarjouksia kyselimme eri paikoista ja päädyimme tilaamaan mökin tuosta naapurikunnasta yhdestä terasseihin ym. ulkorakennelmiin keskittyvästä firmasta. Ikävä kyllä saamme sen vasta heinäkuun alussa, joten ihan synttäreiksi mökki ei ehtinyt. Onneksi se tulee sentään ennen kesälomia, joten on sitten kesälomalla hyvin aikaa laittaa mökkiä kuntoon.

Ja olisi tässä ennen leikkimökin tuloa muutama muukin "projekti" tuolla pihamaalla... Miehellä ei ole vapaa-ajan ongelmia, kun se saa kaivella kuoppia mun istutuksia varten ;)

1 kommentti:

Maikki kirjoitti...

Kiva kun sulla on kuoppien kaivelija, mä joudun melki poikkeuksetta kaivamaan itse :) Ihania herkkuja muuten kuvissasi!