keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

As time goes by...

Keittiön seinällä tikittää uusi ajannäyttäjä. Ihastelin tuota Riverdalen kelloa jo viime syksynä eräässä sisustusliikkeessä, mutta silloin se jäi kauppaan, sillä hinta oli vähän turhan suolainen siihen nähden, että meillä kuitenkin jo oli ihan nätti kello olemassakin.

Muutama viikko sitten käväisin eräässä ihan toisessa kaupassa ja tuo sama kello osui siellä silmiini sisustusosastolla. Ja hinta oli 60 euroa vähemmän kuin siellä sisustusliikkeessä!!! Joo-o, siis 60 euroa vähemmän! Eikä ollut edes tarjouksessa tms. Onhan tuo kyseinen kauppa kyllä yleisesti tunnettu edullisemmasta hintatasostaan, mutta ihan näin isoihin hintaeroihin en ole kyllä aikaisemmin törmännyt... Pistää hieman miettimään, että kuinka paljon sitä ilmaa noissa hinnoissa usein sitten onkaan...Eli melkoisen nopeahti sujahti tuo kello ostoskoriin :) Kylläpä olis harmittanut, jos olisin tuon kellon silloin syksyllä sieltä sisustusliikkeestä ostanut!

Valkoinen kello valkoisella seinällä olisi näyttänyt ehkä hiukan aneemiselta, mutta onneksi seinällä oli jo valmiiksi maalattuna ruskea neliö, joka toimi myös edellisen kellon taustana. Sattuipa vielä sopivasti olemaan saman kokoinen tämä uusikin kello niin ei tarvinut kuin nostaa kello paikoilleen.

Ei kommentteja: