sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Halvennuksesta

Tänä vuonna alennusmyynnit ovat jääneet melko vähälle huomiolle. Tyttärelle en ole ostanut alesta mitään. Olen tosi huono ostamaan tytölle siten, että ostaisin nyt aleista seuraavalle kesälle vaatteita. Koko kun on aina vähän arvoitus. Ja tälle kesälle ei oikeasti tarvita enää yhtään mitään.

Itselleni sen sijaan tein ihan kivoja löytöjä. Vaatekaapista on tähän asti puuttunut se joka naisen vaatekaapin klassikko, pikkumusta. Mutta eipä puutu enää! Pikkumusta ei ole kyllä kovin kesäinen ostos, mutta nyt sattui kohdalle helmi. Hyvin istuva ja -50% alessa. Menee korkkareiden ja korun kanssa vaikka pikkujouluissa ja esim. paitapuseroon yhdistettynä töissäkin jos tilanne vaatii hieman parempaa pukeutumista. Mulla on tulossa syksyllä työn puolesta ulkomaanreissu(ja), joille mielellään haluaisi pukeutua vähän farkkuja fiksummin.

Pikkumustan lisäksi mukaan lähti kaksi toppia. Toinen lähinnä jakun tai neuletakin alla käytettäväksi ja toinen ihan muuten vaan.
 
Edit. Tässäpä nyt ne topitkin, kun sain nämä kuvat vihdoin ladattua...Oliivinvihreää, pitkästä aikaa. Vihreä näyttää olevan sellainen väri mulle, että aina se löytää tiensä mun vaatekaappiin jossakin sävyssä.
 
 


Kaikki vaatteet Esprit Collection.


3 kommenttia:

Vezmu kirjoitti...

Eikä muuten kuva annan oikeutta tuolle täydelliselle pikkumustalle. Se ois nähtävä päällä :). Nimimerkillä nähty on.

Lumina kirjoitti...

Joo, samaa mieltä :) Ei se näytä ollenkaan niin nätiltä tuossa kuvassa mitä se on päällä. Mutta jotenkin en osaa ajatella, että ottaisin itsestäni kuvan tänne blogiin se päällä... Aika kaukana muotiblogista tämä mun blogi :D

Ansku kirjoitti...

Mä olen kanssa huono ostamaan etukäteen lapselle vaatteita, jos sellaista tulee tehtyä niin helposti ne unohtuu jonnekin eikä niitä muista silloin kun ne olis sopivia... Mutta hienolta näyttää henkarissa sun pikkumusta, päällä tosiaan sen kyllä näkisi mielummin! :)