maanantai 15. elokuuta 2011

Leikkimökkiprojekti

Kesäloma vierähti hyvin pitkälti tämän projektin parissa. Minähän kyllä nautin siitä, että saan puuhailla ja tuunailla, mutta jos mieheltä kysytään, mielipide on hiukan erilainen :D

Kuten jo aikaisemmin kerroin, leikkimökin piti tulla meille maalausta vaille valmiina pihalle, mutta lopulta jouduimme kuitenkin tyytymään rautakaupan itsekoottavaan versioon. Mainospuheissa mökin piti valmistua "perheen muun puuhailun lomassa" mutta ei se ihan niin mennyt... Sitä muuta puuhailua kun ei juurikan tämän lisäksi ehtinyt harrastaa. Siitä pitivät huolen kierot laudat, surkeat kokoamisohjeet ja ilmeisesti oletuksena oli, että mökki olisi pitänyt koota suoraan nurmikolle ilman minkäänlaisia perustuksia...

No, kaikesta huolimatta olemme päässeet jo siihen vaiheeseen, että mökkiä on voinut alkaa sisustamaan. Ulkopuolelta mökki on vielä maalia ja kattohuopaa vailla, joten kuvailin ainoastaan sisältä. Sisältäkin on vielä hieman keskeneräistä, mutta eiköhän näistäkin jo vähän jyvälle pääse siitä minkälaista on tarkoitus tulla.

Näkymä ulko-ovelta:Ikkunan alle on tulossa vielä pieni pöytä, kunhan sellainen löytyy. Olen metsästänyt kirppareilta pöytää, mutta vielä ei ole tullut sopivaa vastaan. Lisäksi tuonne nurkkaan hellan viereen pitäisi nikkaroida joku hylly tai taso, jossa leikkiruokia ja -välineitä voi säilyttää.

Ikkunasta kuvattunaYksityiskohtia


Mökin ikkunan saa auki ja siellä on leikitty jo kovasti kioskileikkejä, joten ensi kesän projektiksi suunnittelin jo, että voisi hankkia kassakoneen ja ostaa/tehdä itse kaikenlaisia myytäviä tavaroita sekä kioski-kyltin ikkunan yläpuolelle. Kelpaisi sitten leikkiä kioskin myyjää ja asiakasta :)

8 kommenttia:

Vezmu kirjoitti...

Ihanan näköistä mökissä.

S kirjoitti...

Ai miten ihana mökki!

Mutta uskallan pyytää yhtä parannusehdotusta blogiisi: voisitko vaihtaa kommentoinnin sellaiseksi, että sille aukeaa oma ponnahdusikkuna? Saa muutettua asetuksisat. Tämä nykyinen mallisi on niin raskas, kun blogin selailu aina katkeaa ja siksi toisekseen jotkut eivät pysty kommentoimaan kuin pop up-ikkunoihin.

Jatkan blogisi lukemista=)

Lumina kirjoitti...

Vezmu: kiitti!

Jarna: kiva kun kävit ja kiitos parannusehdotuksesta :) Mä luulin, että mulla on jo sellaiset asetukset, kun mulla nimittäin kyllä aukeaa nämä kommentiboksit erilliseen ikkunaan... Hmmm... käynpä vielä katsomassa uudestaan noita asetuksia. Ei olis nimittäin ihan eka kerta, kun olen näissä blogiasetuksissa tajunnut jotain väärin :D

TIINA P kirjoitti...

Heippa! Täällä piipahtamassa pitkästä aikaa, aivan mahtava sisustus täällä mökissa, valloittavan kaunis.

Ansku kirjoitti...

Leikkimökki on kyllä niin upea! Ihania tavaroita! Mulla muuten aukeaa kommentit omaan ponnahdusikkunaan.

Lumina kirjoitti...

Pakkasakka: Kiva kun kävit ja mukava, että tykkäsit meidän mökistä!

Ansku: Kiitos! Niin mullakin aukeaa erilliseen ikkunaan... Jännää, että toisilla voi sitten aueta eri tavalla. Tai oliskohan ollut kyse jostain bloggerin tilapäisestä toimintahäiriöstä.

mansardikaton alla kirjoitti...

Voi miten soma leikkimökki. Mä olen yrittänyt isnpiroida miestä leikkimökin rakentamiseen, mutta pitäisi kuulema saada tämä isompi mökki ensin valmiiksi. No onhan se niin.

Ai että mua nauratti tuo että "pitäisi valmistua perheen muun puuhastelun lomassa"..lukiko siinä oikeasti noin?

Lumina kirjoitti...

Mansardikaton alla: Mökki on kyllä soma :) Meilläkään ei mies oikein innostunut leikkimökin rakentamisesta ja tilattiin sellainen valmiina pihaan, mutta sattuneesta syystä nyt sitten jouduttiinkin raksahommiin... Ja joo, siinä lapussa oikeesti luki, että "perheen muun puuhailun lomassa" :D On sitä lausetta kyllä aika moneen otteeseen naurettu täälläkin :D