torstai 25. elokuuta 2011

Voihan POP minkä teit...

Toppavaatesesonki alkaa olla kuumimmillaan lastenvaatteita myyvissä liikkeissä ja verkkokaupoissa. Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, sillä onhan tässä talveen vielä matkaa...

Olin totuttuun tapaan ajatellut, että ensi talvea varten hankitaan haalari taas PoP:sta. Kahtena talvena on toppavaatteet, kuten välikausivaatteetkin siinä välissä olleet sieltä ja laatu on ollut erinomainen. Ja vaatteiden ihanan selkeä ja yksinkertainen ulkonäkö on miellyttänyt silmää.

Mutta sitten nämä ensi talven toppahaalarit:
Ei, siis kertakaikkisesti ei vaan miellytä mua. En tykkää kaksivärisyydestä, koska se tekee haalarista sellaisen tuulipukumaisen. Juuri tuosta syystä meillä ei ole koskaan ollut esim. Reimatecin haalareita. Tuo peruspunainen nyt ehkä just ja just menis, mutta kun haalari kuitenkin maksaa niin paljon, haluaisin, että se myös sitten olis nätti. Sitä käytetään kuitenkin lähes päivittäin talven aikana.

Niinpä piti alkaa etsiskelemään muita vaihtoehtoja ja kun kerran totutusta linjasta lähdettiin poikkeamaan, lähdettiinkin sitten ihan kunnolla eri suuntaan. Jotenka ensi talveksi neitinen saa oikein kunnon neitimäisen haalarin eli tämän Cupcaken polkadot sydänhaalarin:Tilasin sen viime viikolla, joten se toivottavasti piakkoin tupsahtaa postilaatikkoon (tai no ehkä postiin kuitenkin... ei meillä ihan niin iso postilaatikko ole!). Näytin tuosta haalarista tytölle kuvaa netistä ja tuntui ainakin itse olevan ihastuksissaan tuosta sydämestä.

Kovinpa on lastenvaatepainotteisia postauksia ollut viimeaikoina. Johtunee siitä, että sisustusrintamalla ei tapahdu mitään mielenkiintoista. Joitakin "projekteja" on kuitenkin meneillään tai alkamaisillaan sekä tytön huoneessa että meidän aikuisten makkarissa, joista varmaan sitten syksymmällä kertoilen lisää.

Ei kommentteja: