perjantai 12. elokuuta 2011

Päiväkotilaisen syysgarderobia

Meidän neitokainen näytti kevään ja kesän aikana kasvavan silmissä ja kolmivuotisneuvolassakin se todettiin. Tyttö on nyt tasan metrin mittainen. Aika pitkänhuiskea kolmevuotias siis! Eipä ihme, että vaatekaapista ei kesän yhtäkkiä muututtua syksyksi tunnu löytyvän enää sopivia vaatteita. Äiti joutui siis ikävän velvollisuuden eteen ja ostelemaan uusia vaatteita ;)

Tässäpä vaatekaapin täydennyksiä syksyä ja talvea varten.

Paitoja:
 Yläkuvan punainen polkadots-paita ja tummansiniraitainen paita Next, alakuvan kauluspaita Lindex, isoimman kuvan punavalkoinen tunika PoP ja tummansiniset leggarit Lindex.

Tunikoita:


Yläkuvan farkkutunika PoP, alakuvan kirjava tunika Next ja isoimman kuvan neuletunika/mekko Lindex.

Mekkoja:

Yläkuvan harmaa Hello Kitty H&M, alakuvan ruskea tähtimekko Metsola, isoimman kuvan supersuloinen samettinen omppumekko ja settiin kuuluvat trikoopaita ja sukkikset Next.


Pipo, hanskat ja kaulaliina Next ja housut Next.

Näiden lisäksi tein vielä eilen tilauksen Me&I:n uudesta (liian ihanasta!!!) syysmallistosta, mutta niistä sitten myöhemmin kunhan saapuvat kotiin asti. Luulisi noilla yhden syksyn ja talven pärjäävän. Noiden lisäksi täytyy vielä toki ostaa sukkiksia ja leggareitakin. Onneksi keväällä ostetuista leggareista osa sentään mahtuu vielä.

Tilasin eka kertaa vaatteita Nextiltä ja täytyy kyllä sanoa, että suosittelen muillekin! Ihania vaatteita, vaikuttavat hyvälaatuisilta, hinnat kohtuullisia ja toimitus supernopea. Maanantai-iltana tilasin ja tänään perjantaina postipoika toi ne jo meille :)

 En tiedä onko mulle sattunut vain hyvä tuuri, mutta nämä brittiläiset nettikaupat toimivat kyllä kuin unelma. Hirmu nopeat toimitukset ja tuotteet vastaavat hyvin kuvausta eikä muutenkaan mitään ongelmia ole esiintynyt niiden kanssa. Kosmetiikkaa tilaan FeelUnique:sta ja hyvin on toiminut sekin.

Ulkovaatteiden ja kenkien osalta onneksi pärjätään vielä keväällä ostetuilla. PoP:n 110cm kuoritakki on vielä sen verran reilu, että elättelen toiveita sen mahtumisesta vielä ensi keväänäkin. Jää nähtäväksi.

Ei kommentteja: