perjantai 28. lokakuuta 2011

Valmiina talveen, osa 2

Äidin talvivarustus hoituu enimmäkseen vanhoilla, mutta jotakin uutta sentään vaatekaappi sai piristykseksi. Vanha untuvatakkini, monta vuotta palvellut sellainen alkaa olla jo tiensä päässä, sillä saumat repeilee ja untuvat lentelee niistä ulos ja lisäksi vetoketjukin on rikki. Siispä oli tilausta uudelle, lämpimälle takille. Kriteereinä oli tumma väri, riittävän pitkä helma ja että takkia voisi käyttää talviulkoilussa mutta se ei kuitenkaan saisi olla liian sporttinen, jotta sillä voisi lähteä töihin tai kaupungillekin.

Partioaitassa olen käynyt ihastelemassa Fjällrävenin Nuuk-parkatakkia ja Canada Goosea, mutta on ne hinnat vaan melkoisia... CanadaGoosella pitäisi pärjätä myös pohjoisnavalla, joten sille voisi olla käyttöä jos tulevanakin talvena pääsemme "nauttimaan" viimetalvisista miellyttävistä -35 pakkasasteen lukemista...

Fjällräven (tosin haluaisin mustana)

Ja Canada Goose

Jep, ainahan sitä saa unelmoida! En vaan kykene laittamaan melkein 700 euroa takkiin, vaikka se olisi kuinka hyvä!! Katse siis kohti halvempia vaihtoehtoja...

Edellinen untsikka on Espritin valikoimista ja se on kyllä ollut todella lämmin ja malliltaan hyvä takki. Paljon lämpimämpi kuin puolet kalliimpi Peak Performancen takki, jonka ostin talviulkoilua varten, mutta jolla tarkenee maksimissaan -10 asteen pakkasilla... Siispä katselin Espritin valikoimat läpi ja sieltähän se taas löytyi :)


 Tuskin tämä takki nyt sen CanadaGoosen tai Fjällrävenin veroinen on, mutta kyllä se lämpimältä ja ihanan muhkealta tuntuu :) Ja sopii kivasti näihin talven lempparikenkiin. Kamelinväriset Bailey Button UGG:it on viimetalviset. Nuo mustat Classic Cardyt ostin keväällä Campadresta hyvällä alennuksella ja kun sattuivat vielä olemaan lasten mallistosta, hinta oli hyvinkin kohdallaan ;) Siitä on joskus hyötyä, kun on pienijalkainen!Leudommille keleille on omiaan viimetalvinen kirpparilöytö, YourFacen kamelinvärinen villakangastakki. Lisäksi olisi myös yksi H&M:n harmaa villakangastakki, mutta siitä on pudonnut pari nappia enkä ole laiskuuksissani jaksanut vieläkään ommella niitä takaisin. Olen ihan maailman laiskin ompelemaan nappeja, saatan olla sitten vaikka käyttämättä vaatetta koko talven, kun en saa paria nappia ommeltua... Joo tiedän, ei mitään järkeä!!

2 kommenttia:

Ninian By Hanna-Riikka kirjoitti...

Ihanat nuo kengät!!! Minä kun taas omistan sen keskiarvoisen 39 monon, en oikeastaan koskaan ikinä milloinkaan ehdi löytämään alennuksista mitään.

Amalia kirjoitti...

Mää tuli kattomaan niitä teiden pipoja. Joo mäkin haaveilen tuollasta parkatakista. Käytiin viime talvena miehen kanssa luulajassa ja ihasteltiin kun kaikilla oli sellaset ja merkkina se canada jotain. Ajateltiin että mennään kattomaan jos ostettas meillekin - joo 10 000 kruunua, eli mitä siitä tulee 1000 euroa- ei ostettu.

Samanlainen nappilaiska löytyy täältäkin