keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Valmiina talveen

Meillä alkaa talvikamppeet olla kasassa, joten sen puolesta talvi voisi tulla jo! Ja voisi se jo muutenkin tulla, minusta tämä lokakuun loppu-marraskuun alku on jotenkin niin turhanpäiväistä aikaa kun on vaan synkkää ja pimeää, ulkona ei ole mitään tekemistä ja väsyttääkin koko ajan.

Neitiselle on siis ostettuna Cupcaken sydänhaalari koossa 110cm. Vähän on reilu vielä, mutta onpa sitä kasvunvaraa sitten. Viimetalvinen POP:n haalari kokoa 104cm menee vielä ainakin alkutalvesta, joten voi olla, että käytetetään aluksi enemmän sitä ja säästellään tuota Cupcakea sitten kevätpuolelle.Haalarin seuraksi tilasin villapipon Biggusta. Ihan ekaa kertaa tilasin, joten koko ja tietysti laatukin vähän mietityttivät, mutta täytyy sanoa, että tosi hyvältä vaikuttaa :) Mukavaa, kun tuote on kotimaista käsityötä ja sekin oli kivaa, että sai itse valita mitä värejä lakkiin tuli.


Kenkien ja hanskojen kanssa mennään tutulla ja turvallisella linjalla, Reimatecciä ja Vikingin GoreTexiä. Ovat olleet aikaisempina talvina hyviä, toivottavasti nytkin.

Ei kommentteja: