sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Rottinkia olkkariin

Hupsista, yli viikko edellisestä blogipäivityksestä. Kiirettä on pitänyt niin töissä kuin vapaallakin. Tänään kuitenkin nautin vapaapäivästä, jonka vietän ihan omassa seurassani :)

Eilen tuli tehtyä pieni sisustushankinta. Olen ihan hurahtanut Riviera Maisoniin ja voisin helposti sisustaa koko talomme heidän tuotteillaan. Olen hieman myöhäisherännäinen tuon merkin suhteen. Törmäsin siihen ensimmäisen kerran vasta vuosi sitten, mutta se olikin sitten rakkautta ensi silmäyksellä ;) Onneksi täällä meilläpäin yksi sisustusliike myy heidän valikoimaansa, niin tuotteita pääsee ihastelemaan ihan livenäkin eikä tarvitse tyytyä pelkkiin kuviin netissä.

Mutta siihen hankintaan siis. Meillä on olkkarissa Ellokselta ostettu valkoinen tripod-valaisin. Siihen kuuluu iso valkoinen varjostin, josta kyllä tykkään ihan, mutta mielestäni se vaan on aika valtavan kokoinen. Meillä on kyllä aika tilava olohuone eli sen puolesta koko on ok, mutta jotenkin se vaan tuntuu kauhean vallitsevalta tuolla olkkarissa. Niinpä vaihdoin varjostimen tähän Riviera Maisonin rottinkiseen Pacific-varjostimeen. Siihen isoon valkoiseen varjostimeen verrattuna tuo näyttää nyt kauhean pieneltä mutta minusta se tuo sopivasti särmää valkoisten huonekalujen joukkoon.
Seuraavaksi ajattelin siirtyä näiden kimppuun. Kolme alinta kangasta tulevat tilkkupeittoon. Ylimmän kankaan kohtalo on vielä avoin. Tyttären nukella ei ole vielä sängyssään peittoa, joten ehkäpä Mimmi-nukke saa tuosta kankaasta peiton itselleen.

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Tosi kaunis tuo varjostin ja tulee mukava kontrasti tuon modernimman jalan ja varjostimen välille. Tilkkupeitosta kuvia odotellessa! :)

Maikki kirjoitti...

Oot ihan oikeassa; rottinki tuo mukavasti särmää valkoiseen sisustukseen. Mukava, että ennätit kirjoittelemaan meille sunnuntaikuulumisiasi!

Päm kirjoitti...

Voi ei, *kuolaa* :P** Haluis kans niin Rm ihanuuksia :) Tosi kiva yhdistelmä. Ja voi hitsi noita tähtikuoseja kankaissa, mistäs löysit?

Kivaa sunnuntain jatkoa! :)

Lumina kirjoitti...

Ansku: Kiitti, minustakin nuo sopii ihan kivasti yhteen. Tilkkupeitto valmistuu kyllä erittäin hitaasti, mutta kuvia tulee varmasti sitten kun on jotain näytettävää :)

Maikki: Liika valkoisuus tekee jotenkin kliinisen vaikutelman ja sellaista fiilistä en tahdo omaan kotiini. Tykkään enemmän just sellaisesta vähän rosoisemmasta ja rustiikista ilmeestä, jota rottinki tuo mukanaan.

Päm: RM on kyllä ihana! Kankaat on tilattu Käsityökauppa Iinusta. Tähtikuosi on kyllä tosi nätti! Kivaa sunnuntain jatkoa (onhan sitä vielä pari tuntia jäljellä) myös sulle!

Nyyti kirjoitti...

Voi kun minäkin osaisin tehdä tilkkupeiton! Huokaus!!! :)

Lumina kirjoitti...

Nyyti: Ihan varmasti osaat tehdä tilkkupeiton jos minäkin osaan! Tai no, ehkä ei kannata mennä vielä kehumaan, kun se peitto on aika alkuvaiheessa vasta :D Mutta siis, ihan olen vaan netistä googlannut ohjeita ja aloin vaan tekemään. Katotaan mitä siitä tulee!