tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sohvan tuunausta

Sadekuuron yllättäessä ja pakottaessa sisätiloihin sain vihdoin aikaiseksi vaihtaa istuinosan kankaan siihen puusohvaan, jonka ostin pihakirppikseltä.

Se olikin yllättävän joutuisaa hommaa. Istuinosa oli vain kolmella ruuvilla kiinni ja irtosi tosi helposti. Tytön kanssa yhdessä irrotimme niitit vanhasta kankaasta (äiti sai jälleen kerran yllättyä siitä kuinka kätevä kolmevuotias onkaan jo käsistään, irrotteli niittejä talttapäällä kuin olisi tehnyt sitä hommaa aina!) ja sitten vaan uusi kangas paikoilleen niittipyssyn avulla.

Ja lopputulos on tässä:


Mielestäni raikasti paljon sohvan ilmettä, kun aiempi tunkkaisen vihreä kangas vaihtui raikkaisiin raitoihin. Täältä  näkee sohvan aikasemman ilmeen. Sohva menee loppukesäksi leikkimökkiin ja talveksi tulee tytön huoneeseen sisätiloihin.

Leikkimökinhän pitäisi jo olla tuolla pihalla, mutta firma, josta mökin tilasimme teki meille ihan törkeät oharit  :( Ilmoittivat muutamaa päivää ennen mökin sovittua toimituspäivää, etteivät ehdi mökkiä meille tekemään. Melkoinen pettymys lapselle, joka on odottanut mökkiään jo kuukauden päivät :( Saimme onneksi tilattua sellaisen elementeistä koottavan mökin ja haemme sen tällä viikolla. Ei se varmasti ole yhtä kiva, kuin se aiemmin tilattu mökki, jonka piti siis tulla aivan valmiina tuohon pihaan mutta saapa tyttö nyt mökkinsä kuitenkin. Ehdittiin käydä jo ostamassa verhokankaita ja tavaroita mökkiä varten yhdessä tytön kanssa, niin olishan se ollut aika kurjaa jättää ne varastoon odottamaan seuraavaa kesää.

1 kommentti:

Anniina kirjoitti...

blogissani on sinulle tunnustus :)