sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kiireitä

Mihin hävisi marraskuu? Vaikka marraskuu onkin mun inhokkikuukausi enkä erityisemmin sure sitä, että seuraavaan marraskuuhun on taas vuosi aikaa, nyt tuntuu kuitenkin päivät kiitävän sellaista vauhtia, ettei mieli oikein pysy vauhdissa mukana. En ole oikein vielä ehtinyt mukaan joulunodotukseenkaan saatika ehtinyt saavuttaa jouluista mielentilaa, vaikka tässä jo toista adventtia vietetään.

Osasyy päivien häviämiseen on varmaankin siinä, että noin puolet marraskuusta tuli vietettyä jossain muualla kuin kotimaan kamaralla. Kotiuduttuamme ihanalta perhelomalta, ehdin olla viikon välissä kotona, kunnes taas oli matkalaukun pakkaamisen aika. Tällä kertaa suuntana Bryssel ja työmatka. Sen jälkeen suuntasin vielä viikonlopuksi pohjoiseen.

Blogi on siis myös saanut kovin vähän ajatuksia osakseen, siitäkin huolimatta, että mulla oli suuria suunnitelmia kaikista ihanista jouluaiheisista postauksista... No näillä mennään nyt! Jouluaiheita on varmasti tulossa, mutta myös muuta. Luultavasti aika harvalla postaustahdilla.Mutta tässä nyt ensimmäisenä sitä joulua. Joulukoristeet on meillä jo oikeastaan kaikki esillä. Valot ja jouluverhot ikkunoissa ja tontut takanreunalla. Minusta on ihana laittaa kaikki joulukoristeet heti joulukuun alussa, koska niistä saa kuitenkin niin vähän aikaa nauttia. Ensimmäisen joulukukankin kävin jo ostamassa, ihanan amarylliksen. Otin kuvat jo muutama päivä sitten, jolloin kukka oli vasta nupullaan, mutta nyt se on jo avautunut upeaksi kukaksi.
Mukavaa toisen adventin iltaa kaikille!

1 kommentti:

Amalia kirjoitti...

Minä jo säikähdin, että olet ujnohtanut blogisi - juuri kun sen löysin : )