perjantai 26. elokuuta 2011

Yllättävä mieltymys

En ole erityisemmin modernin sisustuksen ystävä. Saatan kyllä ihailla modernisti ja selkästi sisustettuja koteja muilla ihmisillä ja puhdaslinjaisuus miellyttää silmääni. Mutta omaan kotiini en sellaista halua. Olen enemmän maalaisromanttisen tai merihenkisen, sellaisen lämpimän kodikkaan sisustuksen ystävä. Rakastan patinoituneita puupintoja, rottinkia, valkoista, harmaata ja beigeä höystettynä muutamilla pastellivärisillä yksityiskohdilla. Lempimerkkejäni sisustuksessa ovat mm. Riviera Maison ja Artwood. Ylenmääräisestä romanttisuudesta en tykkää, röyhelöitä tai pitsejä meillä ei tulla sisustuksessa näkemään kuin korkeintaan jonkin yksittäisen sisustustyynyn tai muun pienen esineen muodossa.

Siksipä yllätyin kovasti, kun ihastuin kesällä täysin enemmänkin modernia sisustusta edustavan Kartellin Stone jakkaraan! Näin sen kesällä käydessämme ystäviemme upeassa kodissa, joka on viimeisen päälle moderniin tyyliin sisustettu. Kirkkaan värinen Stone sopi aivan loistavasti sisustukseen siellä.Jotenkin en nyt pääse yli tästä ihastuksestani ja aloin miettiä mitenköhän tuo Stone sopisi myös meille. Tuossa eteisessä nimittäin olisi sille juuri sopiva pieni nurkkaus, johon tarvitaan laskutilaa ja jakkaraa, johon istua solmimaan kengännauhoja. Mitäs ajattelette, sopiiko tuo Stone myös hieman maalaishenkisempään sisustukseen?

Stonea saa kirkaan värin lisäksi myös värillisenä. Muut värit ovat meille ihan ehdoton no no, mutta tuo sävy smoke eli onkohan tuo nyt sitten harmaa vai ruskea sopisi kyllä. Ehkä kuitenkin tuo kirkas on nätimpi...Tässä vielä yksi kuva Stonesta "in action". Ei tuo kuvan sisustus minusta kovin moderni ole ja ainakin omaan silmään näyttäsi sopivan hyvin.

Hmm... tässä olisikin sopivasti synttärit tuloillaan. Taidan vinkata tuota miestä, että vaimo ilahtuisi kovin tällaisesta synttärilahjasta ;)

1 kommentti:

marika kirjoitti...

Toi on niin ihana, tykkäisin kirkkaana meille!