tiistai 17. tammikuuta 2012

Uusi lempparivaate

Eipä tämä minun postaustahti kovin päätä huimaa edelleenkään. Tänään kuitenkin ajattelin esitellä teille uuden lempivaatteeni. Tiedän, onhan se vähän hassua ja materialistista olla näin innoissaan uudesta vaatteesta, mutta tässä vaatteessa on kyllä jotain ihan erityistä kivaa. Heti kun sain sen paketista ulos (nettikaupat, nuo työssäkäyvän äidin pelastukset - tai sitten ei...) ja kiskottua päälleni, totesin, että tää on just mun vaate!Eka Odd Mollyni. Tai no, on mulla yksi trikoopaita ennestään, mutta sitä ei lasketa. Odd Molly kyllä kolahtaa mun vaatemakuuni (enimmäkseen, osa vaatteista on kyllä liian värikästä ja röyhelöistä), lompakko ei tosin ole samaa mieltä. Mutta onneksi tämä ihana yksilö oli niin kivassa alessa, että lompakkokin myöntyi. Neule on tosi laadukkaan oloista ja näköistä, mutta eniten silti tykkään näistä ihanista yksityiskohdista.Katselin nettikaupassa myös kevään Odd Molly uutuuksia. Järkyttävän ihana mekko, mutta hinta vähintäänkin yhtä järkyttävä. Laitetaan harkintaan...Vaikka en uudenvuodenlupauksia harrastakaan, sen verran kuitenkin mietiskelin, että vaateostoksissa alan panostaa laatuun määrän sijasta. Mieluummin yksi todella mieluinen ja laadukas, kuin monta halpakaupan rääsyä. Sorruin tuossa ennen joulua ostamaan yhden akryylineulemekon ja se on jo parin käyttökerran jälkeen ihan järkyttävän näköinen. Voisko sitä ihminen jo oppia? Onneksi H&M teki tämän päätöksen omalta osaltaan helpommaksi, sillä en löytänyt uudesta kuvastosta juuri mitään omaa silmääni miellyttävää.

Näiden syvällisten pohdintojen jälkeen toivottelen mukavaa tiistai-illan jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

S kirjoitti...

Ihanaa, kun löytää jonkun lempivaatteen!

Amalia kirjoitti...

No ei huimaa : ) Näitä lukisi mielellään useamminkin.
Mulla ei ole vielä yhtään, mutta on ne vaan niin ihanan näköisiä!!

Lumina kirjoitti...

Jarna: Niin onkin! Harvoja vaatteita jaksaa katsella vuodesta toiseen, mutta joissakin yksilöissä sitä vaan on sitä jotakin.

Amalia: Mä lupaan yrittää ryhdistäytyä tän bloggailun kanssa :) On nuo Oddikset kyllä ihania. Mä haluaisin vielä vaatekaappiini sen toisenkin Odd Mollyn klassikkoneuletakin, sen jossa on sitä kuvioneuletta (en nyt just muista sen takin nimeä).

Anniina kirjoitti...

Hei mulle kävi sama uuden H&M kuvaston kanssa ja Elloksen kuvastossa oli vielä karmeampaa tavaraa....

Lumina kirjoitti...

Anniina: Joo, ei kyllä Elloskaan vakuuttanut... No sieltä pääasiassa ostelenkin Espritiä alennuksesta.