lauantai 21. tammikuuta 2012

Välineurheilua

Joulupukki toi meidän neidille luistimet. Kriteereinä oli, että niiden on oltava vaaleanpunaiset ja niissä täytyy olla kimalletta. Värikriteeri täyttyy hienosti, kimalleosuus jää vähän vajaaksi, mutta onneksi siitä ei tullut ongelmaa. On nämä vaan niin söpöset <3  Eipä ollut äiskällä aikoinaan näin komeita luistimia, ihan piti vaan niihin tuikitavallisiin valkoisiin kaunokkeihin tyytyä.


Päiväkodin kanssa olivat käyneet luistelemassa viikolla ja pystyssäpysymissaldo oli kokonaista 1,5 minuuttia :D Mutta onhan se jo 1,5 minsaa enemmän kuin viime talvena! Pitäisi mennä jäälle harjoittelemaan jonakin viikonloppuna, jotta saisi uudet luistimet enemmän käyttökertoja. Ollaan oltu kyllä hieman laiskoja vanhempia tämän asian suhteen.Itselläni luisteluun liittyvät muistot kouluajoilta ovat lähinnä kivuliaita. Meillä oli koulussa luistelutuntien pakkasraja -20 astetta ja joka ikinen kerta, kun sitä luistelua oli, pakkasta oli tasan se -19 astetta... Siellä sitä sitten luisteltiin varpaat niin jäässä, että itku pääsi sitten kun sisälle asti ehdittiin ja varpaat alkoivat sulaa.


Tällä hetkellä en edes omista luistimia, mutta jos jostain löytyisi käytettynä sellaiset, voisin vaikka harkitakin ostavani. Eihän sitä tiedä, vaikka kuinka innostuisi! Tosin epäilen kyllä, että saattaisi olla haasteellista päästä tuohon tyttären 1,5 minsan pystyssäpysymissaldoon ;)

8 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Luistelutaito pysyy kyllä, vähän niinkuin pyöräily :) Harmittaa, kun en ite enää saa luistella... Mutta kyllä osaa olla kauniit luistimet!

Tickler kirjoitti...

Onpas maailman suloisimmat luistimet!!

Mullakin on koululiikuntatunnilta luisteluangstit. Mielummin menin hiihtämään.

Lumina kirjoitti...

Maikki: No sitähän pitäisi sitten pikimmiten päästä testaamaan, että oliko sitä luistelutaitoa ylipäänsä ikinä :D

Tickler: Koululiikunta on kyllä niin omiaan saamaan inhotusta aikaan eri lajeja kohtaan. Toinen mun inhokki on edelleen lentopallo.

Anniina kirjoitti...

Hei! Blogissani on sinulle tunnustus!

Sari/Kotihyppysissä kirjoitti...

Anniinan blogista löysin tänne ja jäin lukijaksesi. Kiva blogi.

kyllä se luistelutaito vain pysyy. Itsekin kävin pitkän tauon jälkeen luistelemassa lasten kanssa. no, kaaduin vain kerran ;) hih, aluksi oli vähän huteraa, mutta äkkiä sitä vain kaikki palautui mieleen :)

Rouva V kirjoitti...

Hei, ihanan blogin löysin täältä. :) Lisään sut samantien suosikkeihini, onhan ok?

Tervetuloa myös kurkkaamaan mun blogiin. :)

Ninian By Hanna-Riikka kirjoitti...

Juhuu... missäs täällä ollaan oltu puolisen vuotta?

Minka kirjoitti...

Ihanat ja söpöt luistimet! :-)