keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kevään lempparilaukku

Kevätauringon pilkistäessä tekee mieli ottaa kirkkaat ja vaaleat värit käyttöön. Tällä hetkellä ei tee yhtään mieli käyttää mustaa luottolaukkuani ja teinkin mielestäni erittäin hyvän löydön kirpparilta, kun tuo kuvan laukku siellä minua odotteli. Mulla on tällä hetkellä menossa joku ihan totaalinen hullaantuminen konjakinsävyiseen nahkaan ja tuossahan sitä löytyy. Ehdin valitettavan harvoin kirppareita kiertelemään, mutta tämä kyseinen kirppari ei petä koskaan. Aina sieltä löytyy jotakin kivaa. Olen lähtenyt sieltä kotiin mm. Burberryn neuleen kanssa ja laatumerkkien hyväkuntoisia peruspaitiksia siellä on myös usein tarjolla. Tulen jotenkin hirmuisen iloiseksi siitä, jos onnistun löytämään laadukkaan vaatteen tai tavaran erityisen edullisesti. Aika materialistista joo, mutta sellaisia elämän pieniä iloja ;)


Eilen illalla napsuttelin täältä  ihania värikkäitä kankaita ostoskoriini. Tytön huoneeseen teen vähän vielä tyynyjä ja ostin myös kangasta sitä tilkkupeittoa varten. Ihmeellinen ompeluinnostus nyt valloillaan... omituista minulle!

3 kommenttia:

Nyyti kirjoitti...

Kiva laukku! :D Kirppislöydöt antaa ihan omanlaisensa löytämisen ja melkeinpä "saalistamisen" riemun. Ja kiva blogi myös! Tuu kurkkaamaan mun blogia, saatat tunnistaa, hih;) Perustin blogin hetken mielijohteesta enkä kyllä yhtään osaa koko hommaa;)

Lumina kirjoitti...

Nyyti: Joo ihan totta, sinne kirppikselle menee ihan eri fiiliksillä kuin tavalliseen kauppaan, kun koskaan ei tiedä mitä kivaa sieltä saattaa löytää! Tulisinpa oikeen mielelläni kurkkaan sun blogia, mut sun pitää eka kutsua mut lukijaksi kun eihän sinne noin vaan päässykään :D Sama juttu mulla tän blogin kans, että hetken mielijohteesta tuli tämmöinen laitettua...

Nyyti kirjoitti...

No nyt: http://lahiounelmia.blogspot.com/ ;)