maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kurkistuksia pikkuneidin valtakuntaan

Tyttäremme huoneen sisustus tuntuu olevan jatkuvassa myllerryksessä (eikä vähiten neidin itsensä toimesta) mutta tässäpä joitakin kurkistuksia huoneeseen.


Omassa sängyssä unet maistuvat parhaiten. Meidän neiti on siitä erikoinen tapaus, ettei hän koskaan ole halunnut tulla nukkumaan äidin ja isin väliin meidän sänkyyn, vaan nukkuu koko yön omassa sängyssään ja huutelee aamulla sieltä jompaakumpaa herättämään. Unikavereina ovat HelloKitty ja Pupu.
Naulakossa on esillä vaihtuva mekkonäyttely vähän fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Tällä hetkellä naulakossa roikkuu neitosen ihan ensimmäinen mekko, vaaleanpunainen unelma koossa 62 <3 Mekko oli mm. ristiäisissä kastepuvun alla ja myös kaksia kesähäitä on juhlittu tuolla mekolla. Vaaleanpunaiset Converset saatiin lahjaksi kun neiti syntyi. Sinikukallinen mekko on minun vanha, oman mummini minulle ompelema mutta edelleen niin hyvässä kunnossa, että myös tyttäreni on voinut sitä käyttää. Meillä on useampi mummini ompelema mekko tallessa. Sen lisäksi, että niillä on tunnearvoa, ne ovat minusta myös ihan mielettömän kauniita ja tietysti myös uniikkikappaleita.Lippuviiri koristaa huoneen ikkunaa.Ja lopuksi vielä äidin ehdoton lemppari, Ottobre-myymälästä hankittu villainen maatuskamatto. Harmi vaan, että matto on aika pieni, joten lattialla täytyy olla toinenkin matto tuon lisäksi ja tälle matolle ei oikein ole löytynyt sellaista luontevaa paikkaa huoneesta.

Näitä kuvia katsoessa herää yhä vahvemmin tarve ostaa kunnon järkkäri ja kunpa vielä pääsisi johonkin valokuvauskurssille...

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihanan näköistä, tuo matto todellakin on ihana.

Nyyti kirjoitti...

Wou mikä maatuska! Tosi ihana!

Lumina kirjoitti...

Johanna: Kiitoksia, paljon siellä huoneessa on sellaistakin vielä mihin en ole tyytyväinen, mutta pikkuhiljaa muutetaan kivemmaksi :)

Nyyti: Jotenkin arvasin, että tuo maatuska miellyttää sua ;)

Ansku kirjoitti...

Siis niin ihana tuo päiväpeitto, oletko itse tehnyt? Mä selaan sun blogia uusimmista viesteistä vanhempiin ja pakko joka kirjoituksen kohdalla kommentoida kaikkia ihanuuksia. :)

Tuo on tosi kiva idea laittaa mekkoja esille, tytöillä on niin söpöjä vaatteita, on kaikkea ihanaa mistä valita. Pojilla olis ehkä vähän vaikeampaa, ehkä jotain kauluspaitoja tm. vois laittaa. :)

Ja tosiaan on hirmu söpö tuo maatuskamatto!

Lumina kirjoitti...

Ansku: Ihan ite oon sen päiväpeiton tilannu Ellokselta ;) Mun käsityötaidot rajoittuu ihan tuohon ompelukoneen käyttöön. Neuloa tai virkata en osaa ollenkaan. Haluaisin kyllä opetella, mutta mun hermoilla se ei taida olla kovin hyvä ajatus. Totta, tytöille on kyllä tarjolla paljon enemmän kaikkea ihanaa vaatetta. Musta on kans ihana pitää noita mekkoja esillä, kun aika vähän niitä sitten loppujen lopuksi tulee käytettyä kun ei ne mitään maailman käytännöllisimpiä hoitovaatteita ole. Saapa vähän enemmän nautittua niistä sitten kun ne roikkuu esillä.