perjantai 11. maaliskuuta 2011

Välikausivarustelua

Ihan ensimmäiseksi tervetulotoivotus lukijoille! On tosi mukavaa, että olette löytäneet tienne tänne mun blogiini <3 Onhan tämä aika lailla mielekkäämpää blogata kun ei ihan yksinään tarvi täällä jutella :)

Mutta sitten päivän aiheeseen. Ulkovaateasioissa meillä luotetaan POP:n laatuun. Yksi Reimatecin puku on neidille kerran ostettu, mutta muuten ollaan pitäydytty POP:ssa. Minun silmääni miellyttää lasten ulkovaatteissa selkeys ja yksivärisyys, vaikka muuten kyllä tykkään esim. sisävaatteissa tai vaikka sisustuksessa koristeellisemmastakin. Neitokainen ei vielä tähän mennessä ole esittänyt juurikaan vaatimuksia vaatteidensa suhteen, joten on menty sitten ihan äidin maun mukaan toistaiseksi ;) Tosin yritin ehdotella kyllä täksi kevääksi myös Travallen maitokahvinruskeaa haalaria ja se sai täystyrmäyksen. Vaaleanpunaista pitää kuulemma olla, what a surprise! Mistä ihmeestä se pienten tyttöjen rakkaus vaaleanpunaiseen oikein kumpuaa?

Tämän kevään välikausikuosit POP:lla olivat kyllä vähän pettymys... Peruspunaista ja vihreää meillä on ollut jo edellisinä vuosina ja uutusväreistä harmaa ei uponnut yhtään. Samoin valkoinen värillisillä raidoilla on kyllä tuon meidän lätäköissä viihtyvän touhutiinan kohdalla täysin pois laskuista. Joten näihin sitten päädyttiin:Pahoittelut kuvan laadusta. Pakko oli kuvata ilman salamaa heijastinnauhojen takia...

Pipoksi sitten Kimperin joustofroteinen ihanuus. Niistä meillä tykätään myös!

Kumpparit ja goretex-lenkkarit pitäisi vielä löytää. Ja ne hienosteluvaatteet myös :) Samalla tässä kyllä vähän katkerana totean, että lapsi se vaan saa uudet ulkovaatteet joka vuosi, mutta äiskä se vetää taas ne samat viisi vuotta vanhat ja kulahtaneet takkinsa esiin kevään tullen :D

4 kommenttia:

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Kivan näkösiä vaatteita! :)
Joten tänne eksyin, jään seurailemaan tilannetta ;)
Ihanaa viikonloppua!

Lumina kirjoitti...

Mia: kiva kun eksyit tänne :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Ansku kirjoitti...

Mekin päädyttiin nyt POP:n haalariin, pitäähän sitä testata kun kaikki niitä kehuu. :) Ostettiin se vihreä vaikkei se ehkä ihan ollut paras mahdollinen vihreän sävy mutta kuitenkin paras noista väreistä meidän pikkumiehelle. Tuo pinkki on myös tosi kiva, pirteä muttei kuitenkaan liian "tyttöpinkki".

Lumina kirjoitti...

Ansku: Meillä oli viime keväänä ja syksynä välikausiasuna se POP:n vihreä haalari. Jos mulla olis poika, niin olisin kans ehdottomasti valinnut sen värin tämänkeväisistä vaihtoehdoista pojalle. Ja tytöllekin kyllä olisin edelleen voinut ottaa, mutta en sitte halunnut samaa kuin viime vuonna.