tiistai 20. syyskuuta 2011

Syksyn lempparimekotMeillä tykätään mekoista. Niin äidin kuin tyttärenkin lempivaatteet on mekkoja. Tällä kertaa ajattelin esitellä omat tämän syksyn lempparimekkoni. Tykkään käyttää mekkoja erityisesti saappaiden kanssa mutta toki sisätiloissa on saappaat usein vaihdettava avokkaisiin tai balleriinoihin. Nuo kaikki alla olevat mekot sopivat minusta hyvin yhteen edellisessä postauksessa nähtyjen saappaiden kanssa.Mekon tärkein ominaisuus on ulkonäöllisten ominaisuuksien lisäksi se, että se ei saa olla hankalan lyhyt, kummastakaan päästä ;) Monet ihanat mekot on jääneet kaupan hyllyyn sen takia, että helman pituus ei ole mahdollistanut istumista... 


En tiedä onko mekot erityisen trendikkäitä, mutta eipä se oikeastaan haittaa vaikka ei oliskaan! Tärkeintä on, että vaatteet ovat itselle mieluisia ja oman tyylisiä. En muutenkaan jaksa pahemmin muotitrendejä seurata mutta blogeista olen kyllä saanut monia hyviä pukeutumisideoita. Tykkään pukeutumisen puolesta ainakin Kalastajan Vaimon tyylistä,  All I ever wanted is here-blogin K:n tyylistä sekä Kaitaliinan tyylistä.

Sininen röyhelömekko Marc O'Polo
Vaaleanharmaa villakangasmekko Benetton
Siniharmaa farkkukuosinen mekko Esprit

Kävijälaskurin mukaan tätä mun blogia käy päivittäin ainakin muutama henkilö itseni lisäksi kurkkimassa. Olisi hirmuisen kivaa, jos jättäisit joskus merkin käynnistäsi :) Olisi kiva tietää, ketä täällä käy ja onko tänne löydetty ihan sattumalta vai käykö joku ihan tarkoituksellakin!


7 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Kannattaa kommentoida - nyt minäkin löysin ihanan blogisi ; )

Vitsin nuo edellisen postauksen saappaat. Himoitsin niitä ellokselta vaan niistä oli ihan heti mennyt minun koot, vaikka vähän välisiä olen käynyt sieltä kuikkimassa. Mulla on päin vastainen tilanne - olen tosi pieni jalkainen muuhun kokooni nähden, joten aina pohkeista kiristää.

Amalia kirjoitti...

Piti palata vielä uudestaan kommentoimaan, että täähän sun blogi on aivan ihana! Piti lukea heti kokonaan. Lastenvaate- , sun oma vaate- ja sisutusmaku menee yksiin mun kaa.
Eli palataan : )

Lumina kirjoitti...

Amalia: kiva kun kävit ja tykkäsit :) Saa tulla uudestaankin ;) Mä olin muuten aivan ihmeissäni, että Ellokselta löytyi vielä noita saappaita omassa koossani. Yleensä mun koko
(37) menee aina ensimmäisenä, mutta ehkä se oli tällä kertaa tuo varren leveys, joka pelasti kun mulle sopi se pienin leveys.

pellavaunelmia kirjoitti...

Ihania mekkoja, varsinkin tuo Marc O'Polon mekko! Ja löysin blogiisi sattumalta, parhaat blogilöydöt tekee kommenttiboxeissa seikkaillessa :)

Lumina kirjoitti...

Pellavaunelmia: Kiva kun sattuma johdatti sut tänne :) Itsekin olen löytänyt kommenttiboksin kautta vaikka kuinka monta ihanaa blogia!

Ansku kirjoitti...

Mä ihastuin niin paljon tuohon Espritin mekkoon että oli pakko tilata itselle samanlainen, saapui tänään postissa ja on aivan ihana! Kiitos siis vinkistä! :) Mä olen vasta tässä oikeastaan vasta vuoden sisällä löytänyt mekot ja nyt tuntuu että on pakko saada koko ajan lisää. :)

Lumina kirjoitti...

Ansku: Eikös vaan olekin ihana mekko ja tosi hyvä päällä! Mulle ainakin istuu tosi hyvin ja se on jotenkn tosi pehmoinenkin. Pääsi myös heti mun lempparivaatteiden joukkoon!