torstai 17. maaliskuuta 2011

Leikkimökkihaaveita

Tulevana kesänä olisi ihana laittaa leikkimökki pihalle tyttömme leikkejä varten. Keräilin tänään netistä insipiraatiokuvia leikkimökkiä varten. Blogeista löytyi toinen toistaan ihanampia kuvia, mutta niitä ei liene kovin korrektia linkittää tänne...

Sisustus Fannyn pitäjät ovat toteuttaneet ihan mielettömän kauniin leikkimökin (voiko tuota enää edes mökiksi kutsua?) ja laitanpa sieltä kuvia tähän inspiraatiota tuomaan. Oma leikkimökkimme tulee olemaan aivan perusmallia mitä luultavimmin, mutta sisustuksen haluaisin toteuttaa tähän tyyliin. Eli maalataan valkoiseksi sisältä ja tekstiilit ja muut tavarat hempeitä pastellisävyjä. Tuo Sisustus Fannyn mökin sisustus on toteutettu Greengaten tuottein ja ne näyttäisivät hyvältä kyllä meidänkin mökissä :)
Nyt vaan pitäisi keksiä, mistä se mökki löydettäisiin ja kuka sen tuohon pihalle pystyttäisi... Mahdollisuuksia ei ole alkaa itse mökkiä alusta asti rakentamaan, vaan mökki täytynee ostaa valmiina. Onko kenelläkään antaa vinkkejä mistä niitä voisi ostaa?

5 kommenttia:

o kirjoitti...

meidän leikkimökki tilattiin vankilasta, ei ollu oulun vaan joku muu pohjoisessa oleva vankila? Saatiin itse valita väri (saatiin just sama maali kuin talossa, mökki on kohtuu iso (vertaa rautakauppojen miniversioihin) ja makso muutama vuos sitten kujetuksineen tonnin. Vankila toi siis valmiin mökin ja nosti sen vielä paikoilleenkin. me tehtiin vain perustukset. kannattaa ottaa selvää tosta!

Helmikumpu kirjoitti...

Vastavierailulla :) Voi tuo mökki on kyllä niin <3 itsekkin näihin kuviin olen aiemminkin törmännyt.

Ihanainen blogi sinulla! Jäin lukijaksi ja alan kahlaamaan vanhempia tekstejä ajatuksella läpi :)

Nyyti kirjoitti...

Leikkimökkiunelmia:) Siinä yksi asia, mikä olisi loistavaa omakotitaloasumisessa! Ottakaa tarpeeksi iso möksä niin tyttö kavereineen voi vaikka yöpyä siellä joskus isompana! :D

Lumina kirjoitti...

O: Kiitokset vinkistä! Kävinkin jo katselemassa tässä lähimpänä sijaitsevien vankiloiden nettisivuilta leikkimökkitarjontaa ja siellähän niitä näytti olevan :)

Helmikummun Heidi: Kiva, että tykkäsit ja jäit lukijaksikin. Eipä noita vanhoja tekstejä vielä juurikaan ole, mutta tässäpä näitä alkaa varmasti kertymään ajan mittaan.

Nyyti: Jos tekis siitä samalla sellasen vierasmajan :D

Maikki kirjoitti...

Onpa inspiroivia haavekuvia!