maanantai 14. maaliskuuta 2011

Mummolan aarteita


Nämä päivänpiristäjät ovat aarteita mummolasta. Voiko kukaan olla huonotuulinen juotuaan aamukahvinsa kärpässienimukista, kuten tyttäreni näitä kutsuu? Kahviastiasto on länsisaksalaista keramiikkaa, vuosiluvusta ei mitään tietoa. Veikkaisin, että joskus 50- tai 60-luvulla nuo on hankittu mummolaan. Muistuttavat minusta vähän Greengaten tuotteita :) Harmittavaa, että mukeja ei ole kuin nuo kaksi ja niistäkin molemmista korvat jo menneet poikki. Nämä mukit sokeripurkkeineen ja kermakkoineen ovat kulkeneet minun ja mieheni mukana ihan ensimmäisestä opiskeluaikojen asunnosta asti. Tuo Pauligin vanha kahvipurkki on myös mummolasta, tosin meillä siinä säilytetään aika arkisesti tiskikoneen pesutabletteja.

Viikonloppuna ompelukone pääsi pitkästä aikaa käyttöön. Kaksi tyynyä on jo valmiina ja muutaman sydämenkin innostuin tekemään. Tulipa taas todettua, että ei mene ihan niinkuin Strömsössä nämä minun hetkittäiset käsityötaitojen kokeilut ;) Mutta kyllä ne sieltä valmistuu.

3 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Voi, miten ihania mummolan aarteita sinulla onkaan!

Päm kirjoitti...

Heips! Tulin toisen blogin kautta tänne kurkkimaan ja kivaltahan täällä näyttää :) Kirjauduinpa samalla lukijaksesi :)

Kupit tosiaan pilkuillaan muistuttaa GG:tä, eli nyt vaan sitä sarjaa jatkoksi keräilemään :)
Kivaa viikon jatkoa!

Lumina kirjoitti...

Päm, kiva kun kävit ja mukavaa että jäit lukijaksikin! Itse asiassa tuossa juuri eilen illalla katselinkin nettikaupoista vähän GG:tä seuraksi noille "kärpässienimukeille" :)